Лазерни ролетки

Лазерна ролетка - DistanceMaster

Производител: LaserLiner
Макс. обхват на измерване(m): 60
Цена: 316.92 лв.

Лазерна ролетка - LD 100P

Производител: MAKITA
Макс. обхват на измерване(m): 100
Цена: 599.00 лв.

> Сравняване на избраните инструменти

Отбележете най-много два инструмента за да ги сравните!


Бележка: В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването и предлаганите допълнителни принадлежности.

 


Лазерните ролетки представляват компактни лазерни далекомери, които, в зависимост от конфигурацията и предназначението, могат да извършват изчисления на площи и обеми, както и да притежават множество допълнителни функции. Компактните им размери гарантират удобство и бързина на работата.
Точността на измерване с лазерни ролетки е значително по-висока от тази при обикновените ролетки, също както и бързината на самото измерване. За да се направи измерването, е необходимо насочване на тънкия лазерен лъч, произвеждан от уреда, към обекта, до който трябва да бъде измерено разстоянието и отразяването му. Голямо предимство на този тип ролетки пред класическите е, че позволяват измерване на разстояния, дори и до труднодостъпни точки. Има възможност и за индиректно изчисляване на разстояния, благодарение на вградената функция за използване на питагоровата теорема.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с наложеното извънредно положение на територията на Република България, (считано до 13.05.2020 г.), Ви информираме, че магазинът ни в гр. Бургас, ул. Фердинандова №108 ще работи със следното работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:00
Събота: Неработен ден
Неделя: Неработен ден

Можете да се свържете с нас при необходимост на телефони: 0878/ 227 253 и 0878/ 227 254

Всички поръчки, получени чрез нашия онлайн магазин, ще бъдат обработвани и изпращани съобразно работния график на куриерските компании Спиди и Еконт. Ще направим всичко възможно да осигурим при необходимост и получаване на поръчки и на място при съответните мерки за безопасност.

Бъдете здрави!
Екипът на Елко ЕООД