Удължаване на гаранция


3-годишна гаранция от Makita*

*За LI-ion батерии гаранцията е 2 години.

Вашето решение да закупите продукт от Makita е добър избор. Нашите продукти се отличават с дълъг живот и са известни със своята надеждност. Затова удължаваме гаранцията на 3 години за всички закупени в България машини.

За всички Li-ion батерии, закупени в България с машини или отделно след 01.02.2013 година, удължаваме гаранцията на 2 години.

Необходимо изискване за удължаване на гаранцията е регистрирането на вашия продукт в този уебсайт в рамките на 4 седмици след датата на закупуване. Срокът на гаранцията тече от датата на закупуване.


Как да регистрирате вашият продукт Makita?

 1. Заявка

  Заявявате с попълване на нашия електронен формуляр.

 2. Потвърждение

  След това получавате имейл с линк за потвърждение. Трябва да клиснете върху линка, за да потвърдите персоналната си регистрация.След това можете да регистрирате вашите продукти и да коригирате вашите лични данни.

 3. Регистриране на продукт

  За да регистрирате вашият продукт, трябва да влезнете в системата като оторизиран потребител. Във вашата персонална страница за регистрация можете да регистрирате продукт за удължаване на гаранцията, да видите регистрационният му сертификат и да коригирате личните си данни.

  Регистрационният сертификат се отнася само за съответния продукт. Всеки продукт трябва да се регистрира отделно. При настъпване на гаранционно събитие, регистрационният сертификат трябва да се представи или изпрати заедно с оригиналния документ за закупуване. Данните в документа за закупуване и в тази страница за регистрация трябва да съвпадат.Гаранция all-inclusive*

Регистрирането на нови машини за гаранция all-inclusive е задължително да се направи през Вашия клиентски акаунт в MyFestool. Ние, от ЕЛКО ЕООД, също можем да направим това вместо Вас, моля попитайте.

Спечелете от всеобхватната сервизна услуга – гаранция all-inclusive. След онлайн регистрацията на Вашия нов Festool инструмент в срок от 30 дни след покупката той е напълно подсигурен за първите три години. А Вие можете да се концентрирате върху това, което има значение: Вашата работа.

Пълен ремонт, безплатно.** Бързо, цялостно и безплатно за първите три години. Ние заменяме дори типично бързоизносващите се части, гаранцията е валидна също за Вашите акумулаторни батерии и зарядни устройства.

Замяна при кражба. Срещу малка сума на самоучастие ние заменяме през първите три години Вашата машина след кражба с нова машина. За продукти от продуктовата категория Power Station важи различно самоучастие. Научете повече на festool.bg.

Гарантирано оригинални части. Всяка резервна част е налична за поне десет години. В противен случай ще получите безплатно нова машина.


* Гаранцията all-inclusive важи за всички регистрирани в срок от 30 дни след покупката машини на Festool. Прилагат се гаранционните условия на Festool, които могат да се видят на www.festool.bg/гаранционни-условия.

** "Цялостен ремонт, безплатно" важи и за акумулаторни батерии и зарядни устройства, но не за други консумативи и принадлежности и разглобени уреди, както и за щети поради неправомерна употреба, използване на неоригинални части и при постоянна употреба водеща до силно износване.