Миксери

При сравняване на продукти, отбелязвайте най-много два инструмента.

Миксер, MX 1200 RE EF HS2

  • Марка: FESTOOL
  • 1 200 Вата
1039.20 лв. 987.24 лв.

Миксер, MX 1000 RE EF HS2

  • Марка: FESTOOL
  • 1 020 Вата
745.20 лв. 707.94 лв.

Миксер, MX 1000 E EF HS3R

  • Марка: FESTOOL
  • 1 020 Вата
745.20 лв.

Миксер - UT2204

  • Марка: MAKITA
  • 850 Вата
564.00 лв.
* Максималният брой, които могат да бъдат сравнени са два инструмента.

Бележка: В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването и предлаганите допълнителни принадлежности.

Категория инструменти от ЕЛКО
Когато се наложи приготвяне на строителни разтвори в по-малки обеми за специфични строителни и монтажни работи, най-често се прибягва до използване на електрическа бормашина с разбъркваща приставка. Това решение разчита на въртеливото движение, създавано от бормашината, но при професионална работа с по-големи обеми поражда редица неудобства.
На първо място, захватът и работната конфигурация на бормашината са изработени така, че да осигуряват максимална ергономичност при пробиване на отвори, затова при продължително разбъркване могат да възникнат проблеми за работещия. Самата бормашина също се натоварва по нетипичен начин и може моторът й да се претовари.

При проектирането и изработването на специализираните ръчни електрически бъркалки са отчетени всички особености на процеса на хомогенизиране на един строителен разтвор и затова с използването им работата се ускорява значително, при максимално удобство на работещият.
Освен избора на електрическа бъркалка, конкретният разбъркващ инструмент за дадена работа също има значение за подобряване на ефективността на работа. Формата на разбъркващия прибор се избира в зависимост от консистенцията на разтвора като пазара предлага разнообразие от възможности. Самите разбъркващи приспособления се изработват от огънати под определена форма метални лопатки, които най-често са две или три на брой. В зависимост от конкретната им конфигурация, при движението им в разтвора те могат да предизвикат движение на частиците на сместа в посока отдолу-нагоре или отгоре-надолу. Вторият вариант се препоръчва при разбъркване на фасадни или интериорни бои, при които, поради консистенцията има опасност от разпръскване на материал извън работния съд.

Източник: http://stroiteli.elmedia.net