Перманентен маркер за дълбоки отвори с реверсивен писец PICA INK – черен

  • Кат. №: 150/46/SB
  • Марка: Pica
Рейтинг: 5/5
(базиран на 23 клиентски мнения)
23.71 лв.
Брой:
150/46/SB Перманентен маркер за дълбоки отвори с реверсивен писец PICA INK – черен


• Удобен и икономичен маркер за дълбоки отвори - PICA Ink има издължен и тънък връх (1.5 мм), който достига на тесни места, отвори и процепи. Върши отлична работа за отбелязване преди пробиване на отвори, при напасване на сглобки, в дърводелската работа, в електротехниката и при много други дейности.

Използва пълнител със спиртно мастило, което оставя плътна следа върху всякакви материали. Мастилото изсъхва бързо, като позволява и почистване със спиртен разтвор от гладки повърхности. Благодарение на иновативния си дизайн, който Ви позволява многократно да завъртате писеца на 180 градуса, той винаги остава мокър. Чрез завъртането може да се използва пълния капацитет на пълнителя.
Писецът се изразходва бавно и не изсъхва дори и когато не се използва в продължение на месеци, благодарение на дълбоката капачка, която го защитава.

• За работа с една ръка - Практичният дизайн с дълбока и стабилна капачка улеснява максимално работата. Капачката се закача със стабилен клип към джоба, а маркерът може да се изважда и поставя в нея само с една ръка. Захващането на капачката – специална разработка на марката PICA – значително намалява времето за работа и излишните движения на ръката.
• Универсален за всяка повърхност - Маркерът за дълбоки отвори PICA Ink е подходящ както за лакирани или гладки повърхности като стъкло, фаянс, керамика и боядисани стени, така и за грапави.
С него можете да маркирате върху необработена суха дървесина, ламинат и ПДЧ, композитни материали, метал, суха гума, върху бетон, тухла, камък и много други.